Kontakt

Detaje Kontakti

Drejtor: Edmond ISAKU

Adresa e Redaksisë: Bulqizë, Shqipëri

Tel: +355 69 123 4567

Email: gazetabulqiza@yahoo.com

Na kontaktoni!

Emri juaj (e detyruar)

Email (e detyruar)

Subjekti

Mesazhi juaj

TË FUNDIT

PËRFAQËSIM DINJITOZ I FËMIJËVE TË BULQIZËS NË NJË FESTIVAL NDËRKOMBËTAR NË...

Grupi artistik i fëmijëve të bashkisë Bulqizë ka marrë pjesë në aktivitetin “Festival Intranazionale Day Giovani” që u zhvillua nga data 24.06.2017 dhe zgjati...
- Advertisement -