20 July 2018 6:31

Profilet e tetë ministrave shqiptarë në qeverinë e Zaevit

Gjithsej 8 ministra shqiptarë do të jenë në përbërjen e qeverisë së re të kryeministrit Zoran Zaev. Përveç Kreshnik Bekteshit dhe Suhejl Fazliut si ministrat më të rinj, emrat e tjerë vazhdojnë të jenë kryesisht...

Kuvendi i Maqedonisë flet shqip

Gjithsej 8 ministra shqiptarë do të jenë në përbërjen e qeverisë së re të kryeministrit Zoran Zaev   Në seancën kuvendore për miratimin e qeverisë së re maqedonase, Kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë, Talat...
- Advertisement -